Certificări AFER pentru Sisteme de Vopsire a Vagoanelor CFR – Recunoaștere a Calității produselor CHIMTITAN

Chimtitan, recunoscut pentru expertiza sa de lungă durată în industria de vopsire, a atins o nouă etapă semnificativă în drumul său continuu spre excelentă și inovație. Compania a primit certificări prestigioase de la AFER (Autoritatea Feroviară Română) pentru sistemele sale de vopsire dedicate vagoanelor de călători și marfă.

Certificările de la AFER sunt rezultatul unui proces riguros și exigent. Acestea se acordă pe baza unei serii de criterii stricte, care includ:

  • Performanța: Produsele sunt testate pentru a se asigura că îndeplinesc cele mai înalte standarde de performanță.
  • Durabilitatea: Testele verifică durabilitatea produselor în timp, pentru a se asigura că acestea rămân eficiente și rezistente.
  • Calitatea: Se efectuează controale riguroase pentru a asigura o calitate superioară a produselor.


Aceste certificări demonstrează angajamentul constant al Chimtitan de a oferi soluții de vopsire de înaltă calitate, care îndeplinesc standardele industriei și nevoile clienților.

Datorită cunoașterii aprofundate a tehnologiilor de vopsire și dedicării continue pentru inovație și cercetare, Chimtitan a dezvoltat și implementat soluții eficiente și durabile pentru vopsirea vagoanelor de călători și marfă.

Obținerea acestor certificări AFER nu doar validează calitatea sistemelor noastre de vopsire, dar evidențiază și angajamentul Chimtitan de a răspunde nevoilor în continuă schimbare ale industriei feroviare. Cu o abordare centrată pe client și o dedicație constantă pentru cercetare și dezvoltare, Chimtitan se mândrește să ofere soluții de vopsire care depășesc așteptările și cerințele clienților.

Obținând aceste certificări, Chimtitan își consolidează reputația ca furnizor de încredere de soluții de vopsire pentru industria feroviară, îndeplinind cele mai înalte standarde de performanță și calitate.