Noutati

Home > NOU! VOPSEA EPOXI-FENOLICA CHIMREZIST SERIA 329

 

PROPRIETĂŢI :

 Se foloseşte ca strat final , in sisteme cu grosime mare de peliculă, acolo unde se cere o excelenta rezistenta la apa rece sau calda ) pana la 90ºC inclusiv), rezistenta chimica atat la baze cat si la acizi, rezistenta la solventi, etc.

 Datorită conţinutului foarte mare de substanţe nevolatile (peste 85%), permite obţinerea de grosimi mari de peliculă uscată (până la 200 microni ), dintr-un singur strat ( la aplicarea cu instalaţie airless).

 Rezistenţă excelentă la intemperii, umiditate, mediu marin, medii industriale agresive.

 Rezistenţă la medii alcaline (diluate şi concentrate), medii acide (diluate si concentrate), produse petroliere (uleiuri minerale, benzină, motorină, hidrocarburi alifatice şi aromatice, etc.).

 Rezistă foarte bine în cele mai diverse tipuri de climate şi în medii foarte agresive – până la clasa de corozivitate C5M si C5I conform SR EN 12944-5/2018 si SR ISO 9223/1996.

 

DOMENII DE APLICARE :

În sisteme de protecţie ce se cer a fi foarte durabile în timp, acolo unde se impune un sistem de protecţie cu rezistenta chimica si grosime mare.

 Industria navală (opera vie si opera moarta la vase care circula in apa dulce, tancuri de balast, punţi interioare sau exterioare, instalaţii din compartimentul maşinilor, magazii frigorifice, motoare principale).

 Bazine de apa reziduala, atat din beton cat si metalice.

 Industria petrochimică, la vopsirea la interior sau la exterior a tancurilor de produse petroliere (benzine, motorine, uleiuri, solvenţi, etc.).