Noutati

Home > NOU! Cea mai buna rezistenta UV si intemperii! Lacuri si vopsele poliuretan alifatic monocomponent, in dispersie apoasa!

Produs care poate fi fabricat atât în variantă lucioasă cât şi mată, în funcţie de cererea beneficiarului . Poate fi fabricat incolor sau

colorat in diverse nuante de lemn: nuc, stejar, pin, cires, redwood, palisandru, venge, verde, albastru, etc. Lacul are o rezistenţă excelenta

la UV si intemperii, rezistenta bună la uzura şi la produse chimice uzuale dintr-o gospodarie.

 Are o viscozitate medie, ceea ce face aplicarea uşoară, fără a afecta proprietăţile de nivelare pastrând aspectul natural al lemnului. Emailul are o rezistenţă bună la uzura şi la intemperii.

 Lacurile lucioase sau mate pot fi folosite ca lacuri de parchet profesionale!

 Emailul este destinat pentru tratarea lemnului masiv şi a altor tipuri de lemn expuse la o ` uzură normală. El se poate folosi şi la detalii de exterior. Poate fi aplicat si pe metal grunduit.

 Emailul are o bună aderenţă pe lemn prefinisat sau podele vechi finisate anterior. Întotdeauna trebuie verificată aderenţa pe acest gen de straturi după cum este descris la pregătirea suprafeţelor din prezenta fişe tehnică.